Afspraak

Alle behandelingen vinden plaats volgens afspraak.

Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u direct weer een vervolgafspraak maakt voor de volgende controle of behandeling; dat maakt dat u altijd een afspraak kunt maken op een tijd en dag die uw voorkeur heeft en er blijft continuïteit in de zorgverlening. Jeugd tot 18 jaar moet nog steeds iedere 6 maanden naar de tandarts: boven de 18 jaar bepalen we per cliënt de frequentie van het tandartsbezoek op 6, 9 of 12 maanden.

Tijdens de controle is er in principe geen tijd beschikbaar voor het uitvoeren van behandelingen, tenzij die al te verwachten waren op basis van een vorig bezoek en daarmee rekening is gehouden tijdens het maken van de afspraak.

Als u verhinderd bent om welke reden dan ook, kan een afspraak altijd verzet worden, telefonisch en NIET per mail, als u dit tijdig doet kan er een goed alternatief worden gezocht: wij verzoeken u om minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen, anders wordt de gereserveerde tijd, die u besproken heeft, in rekening gebracht. U kunt voor uitleg over het in rekening brengen van niet nagekomen afspraken hier klikken.

Spoed:

Bij dringende klachten verzoeken wij u de praktijk te bellen tussen 8:15 uur en 10:00 uur, dan heeft u de meeste kans om nog dezelfde dag geholpen te worden, als u later belt kunnen wij u in de meeste gevallen pas de volgende zien.

Als de praktijkdrukte behandeling op dezelfde dag niet toe mocht laten dan vragen wij u er begrip voor dat een minder dringende klacht, zoals bv. een gevoelige tandhals, het doorbreken van een verstandskies of een uitgevallen vulling niet op dezelfde dag maar op een ander moment ingepland wordt.